Usluge koje nudimo

washteks Pranje rublja u vlasništvu naših klijenata
washteks Najam našeg rublja za bolnice, hotele, restorane
washteks Najam radno zaštitne odjeće za bolnice, ugostiteljstvo i industriju
washteks Održavanje rublja i mali krojački popravci
washteks Distribucija rublja
washteks

Pranje

Pranje tekstila podrazumijevamo načine tretiranja tekstila. Svaka vrsta materijala tretira se na različiti način po točno definiranim programima pranja kako bi bilo učinkovito. Čišćenje tekstila obavlja se specijalnim i tehnološki najsuvremenijim strojevima koji omogućuju prilagodbu programa, korištenje kemijskih sredstava ovisno o vrsti tekstila i njegovoj namjeni.

Tekstil se tretira kombinacijom adekvatnih deterdženata i vode uz mehaničko djelovanje stroja. Vrlo je važno naglasiti da voda za pranje mora biti određene tvrdoće i Ph faktora što se također postiže korištenjem specijalnih uređaja. Bitnu ulogu imaju i procesi pretpranja, pomoćna sredstva za pranje te vrijeme pranja i temperatura koji su zadani ovisno o programu pranja.

Sve navedeno kao krajnji rezultat daje sniježnobijelo i izrazito čisto rublje.

washteks
washteks

Najam našeg rublja za bolnice, hotele, restorane

Nudimo najam svih vrsta tekstila potrebnih za opskrbu zdravstvenih ustanova, hotela I restorana.

Posteljno rublje uključuje plahte, jastučnice I navlake standardiziranih dimenzija uz mogučnost dogovora o klijentovim specifičnim potrebama. Osim toga uključuje i frotirni program za kupaonice i higijenu pacijenata te operacijski tekstil koji je također standardiziran kako dimenzijama tako i vrstom ( sastavom ) materijala te bojom, većina bolnica u Hrvatskoj koristi zeleni operacijski tekstil.

Hotelski I restoranski najam uključuje posteljno rublje, kupaonski program te tekstini program za restorane. Ponuda najma za hotele I restorane funkcionira isključivo po principu dogovora na osnovi treženih I prihvaćenih uzoraka.

washteks
washteks

Najam radno zaštitne odjeće za bolnice, ugostiteljstvo i industriju

Nudimo radno – zažtitun odjeću za sve djelatnike u svim procesima rada u bolnici ( liječničke uniforme, uniforme med. sestara i tehničara, spremačica… )

Radno – zaštitna odjeća za industriju uključuje uniforme prilagođene različitim zahtjevima industrije kao što su određeni radni procesi, zahtjevi higijene, zaštite okoliša i slično. Ponajprije govorimo o bluzama, hlačama, kutama, ogrtačima, kombinezonima ali i drugim sličnim odjevnim predmetima.

Program radne odjeće za hotele i restorane uključuje uniforme za sve zaposlenike, kuhare, pomoćne kuhare, konobare i druge.

washteks
washteks

Održavanje rublja i krojački popravci

Održavanje rublja i krojačke popravke obavlja stručno i školovano osoblje na specijalnim industrijskim strojevima za šivanje. Brzo i efikasno vrše se svi popravci posteljnog rublja i radne odjeće.

Iz naše praone rublje se isporučuje ispravno, bez rupa, oštećenja, rašivenih šavova itd. Potpuno spremno za upotrebu bez ikakvih dodatnih intervencija prije korištenja, na zadovoljstvo svih naših klijenata.

washteks
washteks

Distribucija

Distribucija se vrši dostavnim vozilima u vlasništvu tvrtke, koja zadovoljavaju sve potrebne higijenske standarde. Vozila se svakodnevno čiste i dezinficiraju specijalnim sredstvima tvrtke Ecolab.

Također prolaze svakodnevnu internu kontroli čistoće. Vozilima upravljaju stručno osposobljeni vozači koji jamče dostavu u dogovoreno vrijeme, bez iznimke. Vrijeme dostave moguće je dogovoriti izravno s našim susretljivim vozačima, kako na području Zagreba tako i šire.

washteks

Jamčimo Vam vrhunsku čistoću i njegu tekstila.

Javite nam se

Washteks d.o.o.

Pranje i najam tekstila

Barutanski jarak 149

10000 Zagreb


T: +385 (0)1 244 64 64

F: +385 (0)1 244 64 64

E: sw@washteks.hr


OIB: 33485076137

MBS: 080976353

Barutanski jarak 149, 10000, Zagreb, Hrvatska