O nama

Našu priču započeli smo 1990. godine kao mali obiteljski obrt, kojem je glavna djelatnost bila praona rublja i izbjeljivanje trapera, pod nazivom Stone wash. S vremenom smo rasli i proširili djelatnost. Krajem 2015. godine postajemo Washteks d. o. o., trgovačko društvo čija je osnovna djelatnost najam i pranje tekstila. Posvećeni smo pružanju usluga u industriji, zdravstvu, hotelijerstvu i gastronomiji. ( prehrambenoj industriji )

Danas gotovo trideset godina kasnije možemo reći da smi i dalje jednako motivirani da svojim klijentima pružimo vrhunsku uslugu i budemo važan partner u njihovu poslovanju. Naši vjerni i zadovoljni klijenti iz širokog su spektra djelatnosti: hoteli, hosteli, apartmani, restorani, klinike, bolnice, tvornice i brojni drugi korisnici kako u Zagrebu tako i u drugim dijelovima zemlje.

washteks
washteks

WASHTEKS d.o.o.

Kvaliteta je osnovna postavka našeg poslovanja, poduzimamo sve kako bismo vam mogli jamčiti kvalitetu najvišeg standarda, što dokazuje i certifikat ISO 9001- ISO 14001-IQNET, stručno osoblje, zaposlenici koji su maksimalno posvećeni klijentima i njihovim potrebama. Zahvaljujući dugom iskustvu svakom angažmanu pristupamo profesionalno i povjerljivo.

Želimo naglasiti kako se tekstil svakog klijenta čisti i obrađuje zasebno, što znaći da ni u kojem stadiju procesa nema opasnosti od doticaja s tekstilom drugih klijenata. Time osiguravamo najveću moguću higijenu i kvalitetu.

Naša djelatnost grubo izražena kao pranje i najam tekstila podrazumijeva pranje rublja u vlasništvu klijenata, najam našeg rublja klijentima, najam zaštitne i radne odjeće, održavanje rublja i mali krojački popravci te dostava istog na vašu adresu.

U poslovanju koristimo najsuvremeniju tehnologiju i strojeve kako bismo osigurali vrhunsku čistoću i njegu rublja, te rabimo isključivo ekološka sredstva svih renomiranih svjetskih proizvođača. Također u pružanju usluga poseban naglasak stavljamo na zaštitu okoliša koristeći optimalne procese pranja.

Usluge koje nudimo

washteks Pranje rublja u vlasništvu naših klijenata
washteks Najam našeg rublja za bolnice, hotele, restorane
washteks Najam radno zaštitne odjeće za bolnice, ugostiteljstvo i industriju
washteks Održavanje rublja i mali krojački popravci
washteks Distribucija rublja

Jamčimo Vam vrhunsku čistoću i njegu tekstila.

Javite nam se

Washteks d.o.o.

Pranje i najam tekstila

Barutanski jarak 149

10000 Zagreb


T: +385 (0)1 244 64 64

F: +385 (0)1 244 64 64

E: sw@washteks.hr


OIB: 33485076137

MBS: 080976353

Barutanski jarak 149, 10000, Zagreb, Hrvatska